pár szóban a syscode-ról

Ha egy igazán jó
IT partnert keres

A Syscode egy innovatív szoftverfejlesztő cég, amely kiemelkedő minőségű megoldások létrehozására specializálódott bármilyen méretű vállalkozás és szervezet számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű szoftver megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsuk,  tapasztalt fejlesztőkből álló csapatunk pedig elkötelezett amellett, hogy folyamatosan fejlessze magát és naprakész maradjon a legújabb technológiák és trendek terén.

Akár a jelenlegi rendszereit szeretné fejleszteni, akár egy új terméket vagy megoldást szeretne létrehozni, biztos lehet benne, hogy a Syscode csapata rendelkezik a szükséges szakértelemmel és erőforrásokkal, hogy segítse Önt céljai elérésében. Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú fejlesztési szolgáltatásokat biztosítsunk, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek a folyamatosan változó digitális környezetben.

Hisszük, hogy a megfelelő technológiának mindenki számára elérhetőnek kell lennie, függetlenül a költségvetéstől vagy mérettől, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy
megoldásaink egyszerre legyen innovatívak és megfizethetőek.

amihez nagyon értünk

Informatikai szaktudásunk

Programozási nyelvek
Java, Kotlin 100%
Backend Keretrendszerek
Spring, Springboot 100%
Frontend Technology
SCSS, Jquery,Bootstrap, PrimeFaces 90%
Adatbázis Technológiák
PostgreSQL, MSSQL, MySQL, Oracle 100%
CI Frameworks
Docker, Jenkins, Git 100%
Devops Skills
Linux, Docker 90%
Mobilalkalmazás fejlesztés
IOS, Android 90%
Agile Frameworks és Támogató Eszközök
Scrum, Kanban, JIRA, Confluence 100%
Cloud/Networks
Azure, MS Cloud, M365, UBIQTI, Mikrotik 90%
IoT eszközök fejlesztése
mikroprocesszor programozás, Arduino, stb. 80%
Üzleti Elemzés és Szoftverrendszer Tervezés
100%
Csapatvezetési és Projektmenedzser Kompetencia
100%
IT üzemeltetés
100%
Rendszertervezés és IT infrastruktúra kialakítás és üzemeltetés
100%

Referencia projektjeink

A hazai villamosenergiaszoltáltatás egyik mamutvállalatának több megoldással is könnyítettük mindennapi munkáját: fejlesztő csapatunk strukturálta a cég digitális állományait, majd gondoskodott annak WDMS rendszerbe történő automatizált betöltéséről, illetve a digitalizált eszközdokumentációk adattartalmának minőségellenőrzéséről. Aktívan részt vettünk a központosított publikációs és riportálási rendszer megvalósításában, és mindemellett intranet portálra vonatkozóan is koncepcióval szolgáltunk.
Felhasznált technológiák:
C# .NET Core 2, MVC GitLab, Jenkins, Docker nHibernate, MSSql, Scada Swagger, Quartz, Autofac NetTopolgy, OpenLayers jQuery, Bootstrap

kiemelt referencia projekt

Szoftverfejlesztés hazai villamosenergia szolgáltatónak​